WTF Pilgrimage – Day 2. Trupe din Rusia, Ucraina, Polonia și România, în concert la Bistrița, pe Aerodrom

the slot

A doua zi de „pelerinaj“ la WTF Rock Festival va avea loc în această toamnă la Bistrița, în zona Wonderland din cartierul Unirea, pe Aerodrom.
Bilete aici: https://t.ly/zVv1

IMPORTANT DE ȘTIUT! La acest eveniment aveți posibilitate de acces cu abonamentele cumpărate, până acum, la WTF Rock Festival. Cei care își vor folosi biletele cumpărate deja pentru festival la WTF Pilgrimage – Day 2 vor primi un voucher care le va permite accesul și la ediția din 2022.

Ne vom întâlni cu artiști din România, dar și cu mai multe trupe rock internaționale. Cu un mix de stiluri rock și trupe care debordează de energie și originalitate, acest eveniment WTF Rock Fest va fi, cu siguranță, unul memorabil!

Headliner al acestui eveniment este trupa THE SLOT din Rusia, una dintre cele mai neconvenționale și mai iubite trupe din Federația Rusă. Înființată în 2002, trupa a introdus un sound occidental în Rusia.
The Slot a primit numeroase premii în industria muzicală și a concertat alături de Limp Bizkit și KORN, fiind apreciați ca un „hibrid între Linkin Park și Evanescence“.
Video: https://t.ly/SikY

Dirty Shirt WTF

DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Aceasta este rezultatul unic al unei combinații de rock/metal și variate elemente muzicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.
Video: https://t.ly/aoeI

Sinoptik WTF
Sinoptik WTF

SINOPTIK este un trio ucrainean care a câștigat titlul de „Cea mai bună trupă rock din lume” la Berlin (Global Battle of the Bands), singura trupă ucraineană independentă care a zguduit Stadionul Olimpic de 80000 de oameni din Kiev. Uriah Heep, Marilyn Manson, Within Temptation, Jinjer – se numără printre acei giganți ai muzicii rock care au observat Sinoptik și i-au chemat, ca invitați speciali, să împartă scena cu ei.
Deși este compusă doar din trei oameni, trupa uimește prin complexitatea sunetului pe care îl creează, prin interpretarea care te duce într-o zonă de haos și ordine, de valuri sonore seducătoare peste care se suprapun voci echilibrate.
Video:  https://t.ly/YRfG

Hteththemeth WTF
Hteththemeth WTF

Trupa HTETHTHEMETH din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Trupa a fost prezentă la majoritatea festivalurilor de rock/metal din România, inclusiv la FESTIVALUL ARTMANIA, ROCKSTADT EXTREME FEST și MAXIMUM ROCK FESTIVAL.
Video:  https://t.ly/TvmC

Aether 'In Embers' WTF
Aether ‘In Embers’ WTF

AETHER abordează un stil epic melodic, fiind o trupă death metal din Polonia, înființată în 2015. Trupa a primit un feedback uimitor încă de la primele sale producții, a susținut zeci de concerte în Polonia și a avut două turnee în România, înainte de pandemie.
Video:  https://t.ly/rKKf

PUNKARTA este o trupă din Bistrița care transmite de pe scenă mesaje dure și energice, pe ritmuri de rap și rock. În aprilie 2021 și-a lansat primul album, Pandemic Sound, prin care își consolidează stilul care i-a consacrat: franc și antisistem.
Video:  https://t.ly/OT53

Leave a comment

prabujitu
Mega888
slot gacor
slot thailand
https://bridgejunks.com/