DESPRE

Din 2017, WTF Rock Festival a cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară. #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar din crezul festivaulului fac parte umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite! Un climat de siguranță a caracterizat toate edițiile WTF Rock Festival, fiind un eveniment dedicat familiilor, oamenilor educați și cu spirit civic. WTF Rock Festival își îndeplinește, de fiecare dată, misiunea, fiind un eveniment fidel viziunii pe care și-a propus-o: evoluțiile trupelor invitate în festival nu sunt simple reprezentații, ci spectacole marcate de inovație, creativitate cu un puternic mesaj artistic.

Bistrița este una dintre cele șapte cetăți medievale din Transilvania care a făcut istorie prin legendele ei, peisajele idilice și farmecul clădirilor care stau în picioare de sute de ani. Acest colț de țară din nordul Transilvaniei devine, încet, încet, o importantă destinație pentru iubitorii muzicii rock din Europa și nu numai! 

De-a lungul anilor, acest pitoresc oraș a fost gazda unor evenimente culturale variate, dar acum își croiește drum către sufletele ascultătorilor de muzică rock din întreaga lume și, din 2017, se bucură să găzduiască unul dintre cele mai așteptate festivaluri rock din zonă.

An de an, Way Too Far Rock Festival adună mii de rockeri din România și din toate colțurile lumii, dornici să se bucure de concerte extraordinare, să creeze amintiri și să-și împărtășească pasiunea pentru muzica lor preferată aici, în Poarta Transilvaniei, cum este supranumit județul Bistrița-Năsăud. 

Evenimentul are loc în Parcul Industrial Bistrița Sud,care se transformă, timp de trei zile, într-un parc de distracții cu roată panoramică, food court, zone de activare, produse specifice industriei rock, inclusiv articole de merchandise ale trupelor invitate în festival.

Locația se află la doar câteva minute de Bistrița, și se poate ajunge cu mașina personală, taxi, Bolt sau cu autobuzul. În timpul eveniemntului, există linie specială de autobuz din municipiul Bistrița spre locul de desfășurare a festivalului, unde există stație de autobuz. De asemenea, toți posesorii de bilete și abonamente au acces la campingul amenajat în zonă. 

Pe lângă impresionanta scenă principală, o scenă de touring precum cele ce asigură producțiile la marile festivaluri rock din lume, participanții la eveniment pot descoperi talente neașteptate și pe scena secundară, Hala Rock, unde vor putea petrece până în zori.

Organizatorii festivalului se străduiesc, la fiecare ediție, să creeze o atmosferă captivantă în care fanii să se conecteze, pe deplin, cu lumea muzicii rock. Aceștia se asigură, de fiecare dată, că producția este una de excepție și că participanții au acces la sisteme de sunet de top, efecte vizuale impresionante și o configurație dinamică a scenei care îmbunătățește experiența generală.

Așadar, dacă ești un iubitor al muzicii rock și vrei să trăiești o experiență de neuitat într-un peisaj pitoresc al Transilvaniei, Way Too Far Rock Festival din Bistrița este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi. Cu HammerFall, Sepultura, Evergrey și multe alte surprize pe scenă, vei fi purtat într-o călătorie muzicală ce îți va rămâne în inimă pentru totdeauna. Pe lângă concertele memorabile, Way Too Farc Rock Festival  oferă și oportunitatea de a cunoaște alți iubitori de muzică rock, creând astfel o comunitate unită de aceeași pasiune. Orașul Bistrița întâmpină cu brațele deschise oaspeții festivalului, oferindu-le atmosfera sa primitoare, gastronomia bogată și istoria sa fascinantă.

Cu organizatori dedicați și pasionați, festivalul se asigură că experiența fiecărui participant este una de neuitat. De la producția spectaculoasă pe scenă până la zona de activități și opțiunile de mâncare și băutură, totul este gândit cu atenție pentru a oferi o experiență completă.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Bistrița și a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, prin Centrul Județean pentru Cultură. De asemenea, este susținut de DIGI România și beneficiază de vizibilitate pe DIGI24, DIGI FM, Pro FM și în magazinele DIGI din România.

LOCATIE

Bistrița, Parcul Industrial Bistrița Sud

CONTACT

© Copyright 2019 WTF